zondag 11 september 2016

O&K MV2A vervolg II


Nog niet af maar een eerste kleurtje zit er inmiddels al op evenals O&K schildjes. Deze had ik nog liggen van een eerder O&K project MB5. Niet op foto maar wel besteld bij Slater's en inmiddels binnen: passende wieltjes.Helaas heeft Slater's niet de juiste wielen in het assortiment. De juiste diameter is er niet in dichte uitvoering dus heb ik gegokt op een maat groter. Dan kan het zijn dat ie iets te hoog op de poten komt maar ik denk dat ik wel genoeg ruimte heb om de wielen 'te hoog te plaatsen' Alternatief zou zijn toch voor de spaakwielen te kiezen en deze eventueel aan te passen.
Laatste puntjes die nog afgemaakt moeten worden: rooster in de motorhuif (nog steeds zoek), trekhaak en glas in de ramen.


Kijkje van onderaf: er is nog best ruimte voor wat gewicht achter de motor en de achterste as. Inmiddels ook geplaatst. Gelijk de aandrijving omgedraaid voor een betere gewichtsverdeling.
De onderkant: duidelijk te zien de plakjes lood in de huif


Het proefonderstel uit styreen, het bevalt prima maar het kan nog beter. Volgende versie is van lekker dik messing, messing tandwielen en een iets subtielere stroomafname

Geen opmerkingen: